شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

نگرانی آمریکا از احتمال احیای القاعده در افغانستان

وزیر دفاع آمریکا گفت که گروه تروریستی القاعده ممکن است به دنبال خروج آمریکا از افغانستان به دنبال احیا در این کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا امروز (پنجشنبه) گفت که گروه تروریستی القاعده که ۲۰ سال پیش از افغانستان به عنوان پایگاهی برای حمله به ایالات متحده استفاده کرد، ممکن است به دنبال خروج آمریکا از افغانستان و قدرت گرفتن طالبان به دنبال احیا در این کشور باشد.

 

وی در پایان سفر چهار روزه خود به کشورهای خلیج فارس به گروه کوچکی از خبرنگاران در شهر کویت گفت: این ماهیت این سازمان است. ایالات متحده آمادگی دارد تا از بازگشت القاعده در افغانستان که آمریکا را تهدید می‌کند جلوگیری کند.

 

آستین با اشاره به احتمال استفاده القاعده از افغانستان به عنوان پایگاه در آینده، گفت: ما طالبان را متوجه این موضوع کردیم که انتظار داریم آنها اجازه چنین اتفاقی را ندهند.

 

نشریه آمریکایی «پالتیکو» در گزارش اخیر خود نوشت، دولت بایدن که نگران پیدایش مجدد داعش یا القاعده در افغانستان است، متعهد شده که به حملات هوایی به وسیله پهپادها و هواپیماهای سرنشین‌دار خود ادامه دهد اما هنوز طرحی ارائه نداده که نشان دهد این هواپیماها قرار است چگونه درباره اهداف خود در افغانستان اطلاعات جمع‌آوری کنند یا این که چطور قرار است از چنین فواصل بسیار دور، مأموریت‌های پایدار خود را در افغانستان انجام دهند.

 

در توافق فوریه ۲۰۲۰ دولت ترامپ با طالبان، رهبران طالبان متعهد شدند از القاعده یا دیگر گروه‌های تروریستی که ایالات متحده را تهدید می‌کنند، حمایت نکنند. طالبان بعد از تسلط بر کابل هم تاکید کرده که القاعده در افغانستان حضور ندارد و بین طالبان و این گروه تروریستی ارتباطی وجود ندارد.

 

گروه طالبان در ۲۴ مردادماه کنترل کامل افغانستان را به دست گرفت و روز ۳۰ اوت (هشتم مردادماه)، ایالات متحده خروج کامل نظامیان خود از افغانستان را اعلام کرد و رسماً به ۲۰ سال اشغال خود در این کشور پایان داد./فارس

 

ارسال نظر