دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نگرانی آمریکا از احتمال احیای القاعده در افغانستان

وزیر دفاع آمریکا گفت که گروه تروریستی القاعده ممکن است به دنبال خروج آمریکا از افغانستان به دنبال احیا در این کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا امروز (پنجشنبه) گفت که گروه تروریستی القاعده که ۲۰ سال پیش از افغانستان به عنوان پایگاهی برای حمله به ایالات متحده استفاده کرد، ممکن است به دنبال خروج آمریکا از افغانستان و قدرت گرفتن طالبان به دنبال احیا در این کشور باشد.

 

وی در پایان سفر چهار روزه خود به کشورهای خلیج فارس به گروه کوچکی از خبرنگاران در شهر کویت گفت: این ماهیت این سازمان است. ایالات متحده آمادگی دارد تا از بازگشت القاعده در افغانستان که آمریکا را تهدید می‌کند جلوگیری کند.

 

آستین با اشاره به احتمال استفاده القاعده از افغانستان به عنوان پایگاه در آینده، گفت: ما طالبان را متوجه این موضوع کردیم که انتظار داریم آنها اجازه چنین اتفاقی را ندهند.

 

نشریه آمریکایی «پالتیکو» در گزارش اخیر خود نوشت، دولت بایدن که نگران پیدایش مجدد داعش یا القاعده در افغانستان است، متعهد شده که به حملات هوایی به وسیله پهپادها و هواپیماهای سرنشین‌دار خود ادامه دهد اما هنوز طرحی ارائه نداده که نشان دهد این هواپیماها قرار است چگونه درباره اهداف خود در افغانستان اطلاعات جمع‌آوری کنند یا این که چطور قرار است از چنین فواصل بسیار دور، مأموریت‌های پایدار خود را در افغانستان انجام دهند.

 

در توافق فوریه ۲۰۲۰ دولت ترامپ با طالبان، رهبران طالبان متعهد شدند از القاعده یا دیگر گروه‌های تروریستی که ایالات متحده را تهدید می‌کنند، حمایت نکنند. طالبان بعد از تسلط بر کابل هم تاکید کرده که القاعده در افغانستان حضور ندارد و بین طالبان و این گروه تروریستی ارتباطی وجود ندارد.

 

گروه طالبان در ۲۴ مردادماه کنترل کامل افغانستان را به دست گرفت و روز ۳۰ اوت (هشتم مردادماه)، ایالات متحده خروج کامل نظامیان خود از افغانستان را اعلام کرد و رسماً به ۲۰ سال اشغال خود در این کشور پایان داد./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار